ARTICOL

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Ce spun cativa dintre cei care au lucrat cu mine:
Andreea este cea mai autentica, calda și umana persoana întâlnită pana în prezent, pe care am ales sa transfer cam tot ce am putut în materie de emoții, de la frici, nevoia de protecție, acceptare la atracție sau planuri de viitor. Lucrând cu ea am început să văd în timp tot felul de schimbări, am început să reacționez altfel în anumite situații, sa ma poziționez altfel fata de anumite persoane, sa mi dau tot felul de libertăți noi.
Ma bucur ca te cunosc și ca îmi ești aproape. (Monica Grigore)
*****
Cuvintele ar fi prea mici pentru a descrie daruirea Andreei. Trebuie sa faci cunostinta cu ea pentru a intelege profunzimea si dedicarea. (Dana Giurginca)
*****
Avertisment!!! Aveti grija! Andreea creeaza dependenta! Un om cu daruire, un om frumos si cald, cu suflet mare si brate larg deschise… asta este Andreea pentru mine. Inca stau si ma intreb cum poate iubi atat de mult oamenii si cum reuseste sa fie iubita de fiecare persoana cu care interactioneaza. As sta si as asculta-o incontinuu. Nu poti intelege asta decat dupa ce ai fost la un curs de al ei. (dr Alexandra Militaru)
*****
Andreea este un OM minunat, pe care l-am cunoscut cu totul întâmplător. Tot ceea ce ce scrie este esența ființei ei, insa sa stai de vorba cu ea, e ca si cum o raza de soare binecuvântată de Dumnezeu iti încălzește inima.
Profitati de orice ocazie de a o cunoaște si veti simti „efectul” Andreei in destinul vostru.
Am traversat o perioadă foarte grea, emoțional și profesional, m-am simțit ca intr-un aven foarte adânc, nu puteam sa comunic si nici sa creez nimic, un „burnout” total. Andreea m-a „descatusat” si m-a ajutat sa imi regasesc liniștea și creativitatea, mi-a dat un imbold de a merge mai departe.
De fiecare dată cand citesc ce scrie Andreea, e ca si cum primesc o cheie secretă de a deschide o usa din univers. Mereu vorbeste despre lucruri simple, dar intr-un fel, secrete, care ar putea sa ne schimbe destinul.
Incercați sa stati macar o data de vorba cu Andreea…ulterior decideți voi, cum va evolua comunicarea, dar odată raza de soare intrată in viața voastră, va fi greu sa renunțați la ea. (Mihaela Petrus)
*****
Ma gândesc la tine ca la un izvor unde vine tot felul de lume și se adapa. Sunt convinsă ca tot ce ai oferit și oferi se întoarce la tine.
Alți traineri vor sa vândă, intenția ta e nobila și vrea sa ofere și sa educe. E foarte rară și prețioasa intenția inimii tale. Mulțumesc! Recunoscătoare. (Loredana Cristina Majic)
*****
Facuta pentru aceasta meserie. Emotie, umor, profunzime, cunostinte, practic o biblioteca ambulanta. Are darul de a sintetiza si simplifica multe informatii grele, astfel incat sa ajunga la fiecare. Pe langa inteligenta ascutita si cultura imensa, mai este si o prezenta feminina extraordinar de placuta. Cand rade, simti ca iti rade si tie sufletul. Nu o data am sunat-o doar sa o aud vorbind si razand. Norocosi cei care o au aproape zi de zi. (Ovidiu Mihail Bob)
Daca ai lucrat sau lucrezi cu mine, m-as bucura mult sa scrii despre experienta ta la recenzii pe pagina  facebook Focus pe inima :