ARTICOL

Dulce amărui. Povestiri deșirate din începuturi date

Map Unavailable

Data/Interval orar
18/01/2023 - 31/12/2024
7:00 AM - 10:30 PM

Categorii


Am adunat într-un mic volum o serie de povestiri dulci amărui. Au fost scrise pornind de la începuturi oferite de prieteni si cititori ai blogului. 
 
Am numit inițial volumul Felii de viață dulce amăruie, căci pentru mine viața are gust de gref. Nu de lămâie, acră, nici dulce ca portocala. Gust de gref suculent, dulce amărui. 
 
Mereu rana și frumusețea coexistă și ține de fiecare cum se împacă cu acest mix…Este important să menționez că toate textele sunt ficțiune, literatură. Scriind, însă, mi s-a părut interesant să constat cum ceva din mine se adaugă poveștii, dar și ceva din cea/cel care mi-a scris începutul din care a curs apoi povestea….
 
Mizez nu atât pe valoarea lor literară, cât pe delicatețea lor, pe vibe-ul luminos, solar, despre care mi-au vorbit toți cei care le-au lecturat.
 
Eu as zice despre ele că sunt precum biscuitele cu unt alături de ceaiul de după amiază. Poți trăi fără el, dar, dacă este alături de ceai… ceaiul este mai savuros….
 
Sa le citești cu placere și sa îmi scrii dacă ți-au plăcut! 
 
Cu recunostinta, 
Andreea 

Cum comanzi:

  1. completează câmpurile de mai jos
  2. efectuează plata-25 LEI, via Revolut (0741514534) sau în contul RO42INGB0000999900682162 (la detalii plata: donație sugerata), deschis pe numele Ileana Andreea Burdalescu
  3. vei primi pe e-mail e-book-ul.

 

REZERVARI

Ticket Type Pret Locuri
Standard Ticket 25,00Lei