Servicii

 

Cursuri

 

Antrenamentul comunicării

-curs de doua zile.

antrenam. comunicareUn curs intensiv și interactiv care facilitează înțelegerea procesului comunicării prin intermediul exercițiilor, a filmelor sau secvențelor de filme și prin prezentarea unor metode de fluidizare a comunicării interpersonale. 

Util oricui dorește o îmbunătățire imediată a comunicării interpersonale.

Cere oferta.


Managementul conflictelor

-curs de doua zile

conflict managUn conflict la locul de muncă poate avea consecințe dramatice: de la risipa de timp și energie, atmosfera încărcată, toxică, până la răni emoționale, frustrări și pierderea motivației.

Obiectivul acestui curs este să furnizeze câteva soluții utilizate la scară largă cu succes pentru prevenirea si soluționarea eficientă a conflictelor. Acestea pot fi utilizate la fel de bine la locul de muncă sau în viața personală.

Util oricui dorește sa invețe cum poate gestiona un potențial conflict sau un conflict în plină desfășurare.

Cere oferta.


Comunicare pentru manageri

– curs de doua zile

Managerii se confruntă cu multe provocări. Ei trebuie să stăpânească bine arta comunicării dacă doresc să transmită echipei  viziunea lor sau sarcinile care trebuiesc împlinite. Delegarea, modul în care acorda feedback sau motivează-toate depind de modul în care sunt comunicate. Intențiile bune și abilitățile de afaceri nu ajung. Ele trebuie să fie dublate de cunoștinte solide din domeniul comunicării și psihologiei.

Cere oferta.


Comunicare asertivă

– curs de o zi

gratitudineComunicarea asertivă este pe cât de simplu de înțeles, ca și concept, pe atât de   provocator de aplicat. Avem nevoie de răbdare, de exercițiu și de timp pentru a o exersa. Beneficiile fac să merite toate eforturile. A comunica asertiv înseamnă a comunica eficient în timp ce construim o relație pe termen lung. Construirea relațiilor pare să fie una dintre provocările vremurilor noastre-trăim în viteză, grăbiți, egoiști. Și mult mai singuri. Comunicarea asertivă ne poate deschide uși către ceilalți.  

Cere oferta.


Abilități de prezentare/Public speaking

-curs de trei zile

keep-calm-and-do-public-speakingDupă ideea de moarte, teama de a vorbi în public este a doua mare frică a oamenilor. Să fie nepregătirea un motiv? Cu antrenamentul potrivit, cunoștințele practice și ceva exercițiu, gheața poate fi spartă! Este unul dintre cele mai frumoase, revelatoare și antrenante cursuri din portofoliul meu! Un curs despre care s-a spus că este un adevărat deschizător de uși interioare.

Cere oferta.


 

Workshop-uri

 

Inteligența emoțională.

-atelier practic cu durata de patru ore.

Întotdeauna, un om inteligent emoțional va comunica mai bine, mai clar, ma eficient. De ce? Pentru că își cunoaște stările, își recunoaște emoțiile  și poate identifica cu ușurință emoțiile celorlalți. Empatia este o super putere utilă în comunicare. Dacă lucrăm cu oameni, avem mare nevoie să învățăm ce este și cum se poate dezvolta și folosi inteligența emoțională. Ce ne ajută? Cum decriptăm „logica emoțiilor”, cum frumos spunea Oana Pellea? Ce știm despre emoții? Cum le gestionăm? Cum și de ce să ne schimbăm stările conștient? Cum comunicăm celorlalți ceea ce simțim? La toate aceste întrebări răspunde acest workshop intensiv. Este un antrenament al emoțiilor hrănitor, puternic, life chancing. Un punct bun de plecare în călătoria numită dezvoltare personală. 

Cere oferta.


Bariere în comunicare

-workshop interactiv cu durata de patru ore.

bariere in comunicareOrice interferează cu procesul de comunicare poartă denumirea de „barieră”, dificultate sau „noise”.

Barierele în comunicare se produc atunci când receptorul mesajului comunicat nu receptează sau interpretează greșit sensul dorit de către emițător. Sună familiar: „vorbim aceeași limbă, dar ne înțelegem separat?”

Obiectivele acestui workshop sunt de a identifica si reduce/elimina motivele pentru care comunicarea nu își atinge scopul. 

Cere oferta.


Modelare cognitivă sau despre gândirea pozitivă

-workshop cu durata de patru ore

ThinkPositiveȘtiați că studiile spun că doar 25% din succesele la locul de muncă sunt determinate de I.Q?

75% din succesele joburilor sunt influenţate de nivelul de optimism, susţinere socială şi abilitatea de a vedea stresul ca o provocare, nu ca pe o ameninţare.

Dacă putem sa ne creştem nivelul pozitivităţii, creierele noatre sunt cu 31% mai eficiente decât daca ar fi negative, neutre sau stresate. Suntem cu 37% mai buni la vânzări. Doctorii sunt cu 19% mai rapizi, mai precişi la găsirea diagnosticului corect atunci cand gandesc pozitiv, faţă de negativ, neutru sau stresat (sursa Shawn Achor)

Dacă putem găsi o cale de a deveni pozitivi în prezent, creierele noastre vor funcţiona cu mai mult succes căci putem munci mai repede, mai mult şi mai inteligent.

Putem face acest lucru, învătând și practicând. Dopamina, care pluteşte în sistemul nostru când suntem pozitivi, are două funcţii. Nu doar ne face mai fericiţi, ci activează toate centrele de învăţare din creier, permiţându-ne să ne adaptam diferit la lume. Este stiut deja că nu ceea ce se întâmplă în lume ne afectează, ci modul în care noi ne raportăm la ceea ce se întâmplă.

Cere oferta.


Eucharisteo. Cheia spre o viață împlinită.

Recunoștința. Gratitudine. Bucuria de a trăi-workshop cu durata de patru ore.

GratitudeCe este eucharisteo? De ce să exersăm recunoștința zi de zi? Care sunt beneficiile? Care este impactul asupra vieții de zi cu zi? Este posibil să simțim recunoștința când suntem copleșiți de probleme, unele chiar grave, de viața și de moarte? Cum se schimbă viața practicând recunoștința? Avem modele? Cum ne menținem în această stare? 

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor care sunt preocupate sa identifice noi moduri de a invata sa se incarce din interior, in orice moment cu resurse de energie proaspata si pozitiva.

La aceste întrebări și la multe altele, primim răspunsuri în acest workshop minunat. Este un workshop – balsam pentru suflet, o infuzie de lumină și speranță.

Cere oferta.


Cursuri corporate de limba germană

Cursurile de limba germană sunt bine structurate, cu un fir roșu clar, interactive și plăcute.

Sunt destinate tuturor celor care doresc să învețe (individual sau în grup) germana sau să își îmbunătățească cunoștintele de limbă.

Cere oferta