CINE SUNT

Andreea DRAGOMIR

Andreea DRAGOMIR

 

Sunt mama unui băiețel și a unei fetițe. Sunt călătoare prin lume, iubitoare de oameni și de povești.

Sunt trainer „căptuşit” cu toate diplomele şi acreditările posibile (inclusiv o formare în psihanaliză analitică), cu o bogată experienţă profesională, dar, mai ales, sunt un om dornic să îmi aduc contribuţia şi prinosul la bunul mers al lumii.

Maica Tereza obișnuia să spună că este posibil ca nu toți să fim destinați faptelor mărețe. Însă toți putem face lucruri mici cu dragoste mare. Munca mea este o astfel de înșiruire de lucruri mici, făcute cu dragoste mare. De oameni, de viață, de frumos.

Sunt pasionată de comunicare și de psihologie pozitivă. Vorbesc oamenilor despre cum își pot îmbunătăți și fluidiza comunicarea-cu ei înșiși în primul rând și apoi cu ceilalți. Vorbesc oamenilor despre cum își pot menține un nivel de energie ridicat, astfel încât să gândească pozitiv, optim și să fie orientați către soluții.

Am absolvit facultatea de litere – secția română-germană în 1998 și un master de doi ani în psihanaliză analitică jungiană, între anii 2009-2011. Am urmat numeroase cursuri -coaching, mental health, comunicare, vânzări.

În iunie 2012 am ales să fiu freelancer, dupa ce ani de zile am activat în companii de top precum Draexlmaier, Human Invest, BIA, Achieve Global, Skill Team, Alpha Bank Romania. Am vrut să simplific lucrurile, să mă ocup doar de subiectele care mă pasionează, am vrut excelență pe segmentul ales de mine-comunicare. Studiez cu pasiune tot ceea ce ține de psihologie pozitivă, neuroplasticitate, mental health și relația cu trupul. Sunt autoarea mini e-book-ului Dușuri interioare și a cursului, primul de acest fel la noi în țară, Trupul meu, puterea mea.

Am vrut libertate de decizie și mișcare, am vrut timp ca să onorez cel mai important contract din viața mea: acela de a fi „personal trainer and life coach” pentru copiii mei.

Sunt autoarea cărților pentru adulți și copii Dulce amărui, Să vezi ce-ți fac, Cucoana Răceală și Mira, fetița spiriduș. Am contribuit cu un text , alături de alte femei, la cartea Trăiri nespuse, publicată în scop caritabil.

Scriu în timpul liber despre emoții si experiențe pe http://www.andreeadragomir.blogspot.ro.

Îmi acompaniez clienții selectați cu toată inima. Cu bucurie, profesionalism și dedicare.