CINE SUNT

Sunt mama unui băiețel și a unei fetițe. Sunt călătoare prin lume, iubitoare de oameni și de povești.

Sunt trainer „căptuşit” cu toate diplomele şi acreditările posibile (inclusiv o formare în psihanaliză analitică), cu o bogată experienţă profesională, dar, mai ales, sunt un om dornic să îmi aduc contribuţia şi prinosul la bunul mers al lumii.

Maica Tereza obișnuia să spună că este posibil ca nu toți să fim destinați faptelor mărețe. Însă toți putem face lucruri mici cu dragoste mare. Munca mea este o astfel de înșiruire de lucruri mici, făcute cu dragoste mare. De oameni, de viață, de frumos.

Sunt pasionată de comunicare și de psihologie pozitivă. Vorbesc oamenilor despre cum își pot îmbunătăți și fluidiza comunicarea-cu ei înșiși în primul rând și apoi cu ceilalți. Vorbesc oamenilor despre cum își pot menține un nivel de energie ridicat, astfel încât să gândească pozitiv, optim și să fie orientați către soluții.

Am absolvit facultatea de litere – secția română-germană în 1998 și o formare de doi ani în psihanaliză analitică jungiană, între anii 2009-2011.

În iunie 2012 am ales să fiu freelancer, dupa ce ani de zile am activat în companii de top precum Draexlmaier, Human Invest, BIA, Achieve Global, Skill Team, Alpha Bank Romania. Am vrut să simplific lucrurile, să mă ocup doar de subiectele care mă pasionează, am vrut excelență pe segmentul ales de mine-comunicare și psihologie pozitivă. Am vrut libertate de decizie și mișcare, am vrut timp ca să onorez cel mai important contract din viața mea: acela de a fi „personal trainer and life coach” pentru copiii mei.

Scriu în timpul liber despre emoții si experiențe pe http://www.andreeadragomir.blogspot.ro.

Îmi acompaniez clienții selectați cu toată inima. Cu bucurie, profesionalism și dedicare.