ARTICOL

Claritate interioară

Map Unavailable

Data/Interval orar
18/05/2022 - 16/12/2022
12:00 AM

Categorii


 

Cu cât o persoana se simte mai bine, cu atât nivelul de energie este mai mare, ceea ce impactează pozitiv creativitatea, cheful de viață, sistemul imunitar, eficiența.

Avem nevoie să fim calmi, să ne sporim puterea interioară, pentru a putea procesa informatiile fără a fi copleșiti de ele.

De ce să lucrezi cu mine? Pentru că, dincolo de cunoștințele mele solide, de experiența profesională ori de empatie si căldură, eu înfloresc în adversitate și te pot învăța și pe tine.

Reziliența este superputerea mea și de-a lungul timpului am învățat numeroase strategii care funcționează.

 

Acum câteva luni, am primit aceste rânduri de la o clientă de-a mea. M-au amuzat mult, atât mesajul, cât și energia sa bătăioasă care transpare din el:

„Andreea, as sta cu gura cascata sa te ascult ore! Nu stiu de unde stii atatea povesti (mama, ce mai ma nimeresti cu ele!), de unde ai atata intelepciune, cate vieti ai trait tu, ca nu zici ca esti de pe aici.
Sa comunic, clar, asta ma inveti, dar tu mie imi limpezesti sufletul si de aici poate si comunicarea se limpezeste (mi-a cazut fisa in timp ce scriam asta, ca sa vezi).
Care ai nevoie de limpezime, fuga la Andreea! Roaga-te sa aiba timp de tine pe skype, zoom, cafenele, pe unde vrea ea, ca mare bine iti faci! ” (Oana T.)
„Nu numai că ceea ce ai tu este rafinat, dar reușești să aduci asta la suprafață și în ceilalți.” (T. G.)

Dacă ai nevoie de limpezire, de o infuzie de lumină și optimism, de curaj, de liniște, de claritate sau doar să fii auzit(ă) și să ventilezi emoțiile acumulate, eu sunt aici.

Rezervă o oră cu mine.

Revin cu un apel sau un e-mail, cum preferi, pentru a stabili împreună ziua și ora.

Ne vedem pe zoom.

REZERVARI

La rezervarea unei ore, vei primi cadou, la alegere, mini ebook-ul Dusuri interioare sau materialul filocalic Picuri de lumina. 33 de exercitii interioare.

150,00Lei