ARTICOL

Comunicarea cu corpul. Elemente de psihosomatica

Loading Map....

Data/Interval orar
02/09/2017
9:30 AM - 5:30 PM

Locul
Centrul de infrumusetare ApiEstetic

Categorii


„Îmi consider corpul cel mai bun prieten şi ghid de pe pământ, reînvăţ să-l respect, să-l accept şi să-l iubesc aşa cum se cuvine” (Lise Bourbeau)

Relatiile pe care le avem in vietile noastre ne definesc in moduri variate. Vorbesc despre noi.

Dintre toate insa, relatia cu propriul corp este adesea cea mai precara. Nu e vorba ca nu ne ingrijim, ci ca am uitat cum sa ne ascultam vocea trupului. Am uitat cum sa citim semnalele si modurile lui de manifestare. Traim prea mult in exterior, prinsi in malaxorul vietii de zi cu zi si amanam. Ce amanam? Viata insasi. Care s-ar putea simplifica si imbunatati mult daca am invata sa ne locuim mai bine.
Nu e tarziu sa ne imprietenim cu corpurile noastre.

Instalarea in propriul corp, impacarea cu el, decodificarea si acceptarea emotiilor, asumarea a ceea ce am mostenit fizic ne pot crea viata mult visata. Adunam in noi emotii si amintiri pana la saturatie si atunci ne anesteziem in fel si chip: cu exces de mancare, placeri, cumparaturi, seriale, tigari si ciocolata….

Nu ne-a invatat nimeni ca atunci cand suntem blocati la nivel emotional, putem sa ne concentram pe corp si invers pentru a face energia sa curga iarasi.

Nu ne-a invatat nimeni ca al nostru corp nu este doar un sac de oase care se degradeaza, ci un templu care poate straluci maiestuos in soare.

Cum il onoram? Cum ne folosim de corpul nostru ca instrument pentru o viata implinita si armonioasa?

Avem in urma o lunga istorie de raportare negativa la corp-e timpul sa o lasam in urma si sa invatam sa il onoram, sa ne bucuram de energia si de resursele lui.

 

Din agenda:

Eu in trupul meu

Corpul spune mereu adevarata ta poveste. Stii sa o citesti?
Posturi care modeleaza emotii si emotii care sculpteaza chipul
Respira. Lucruri pe care nu le stii despre respiratie
Despre inteligenta corporala. 

Modelare cognitiva cu ajutorul corpului
cinci minute tamaduitoare.
Elemente de psihosomatica
Discutii libere

Pana la urma, nu este despre corp. Este despre noi, despre cum sa traim mai bine, mai prezenti, despre cum sa iesim din asteptare, amanare si victimizare si sa experimentam starea de bine si bucuria.
Este un atelier-provocare, un cockteil de emotii pozitive si un nou suflu.

In pret sunt incluse: materialele de curs, doua pauze de cafea si gustari (fructe dimineata, patiserie dupa amiaza), o carte cadou pentru fiecare participant plus una oferita la tombola.

Cine sunt:

Andreea Burdalescu, filolog pasionat ca formaţie, activitatea mea de trainer venind ca o continuare firească a experienţei pedagogice. Sunt trainer certificat de Ministerul Muncii şi Educaţiei si am participat la numeroase formari de-a lungul anilor.
Pasionata de psihologie, mi-am completat formarea cu un master în psihanaliză aplicată jungiană (doi ani de studiu si practica clinica). In ultimii ani, mi-am canalizat atentia catre comunicare,  psihologie pozitiva si neurostiinte. Studiez Cabala cu rav. Michael Laitman (Israel), sunt atrasa de practica Tayin (transformare interioara feminina) si de alte practici de feminitate (oul de jad, dansul).
Am creat, organizat şi livrat de-a lungul a peste 10 ani numeroase proiecte de instruire pentru diverse companii precum: Omniasig, Dacris, Alpha Bank, Strabag, Julsoft, TBI, Draexlmaier, Profilux si altii.
Cursurile si workshop-urile susţinute de mine se disting atât prin claritate şi profesionalism, având în permanenţă un fir roşu vizibil, cât şi prin modul interactiv, pozitiv de abordare .

Ma gasesti pe focuspeinima.ro si pe andreeadragomir.blogspot.ro.

Cum te poti inscrie: trimite dovada platii (200 RON) in contul RO25INGB0000999903030741 deschis pe numele Andreea Burdalescu plus datele tale de facturare pe andreea@focuspeinima.ro.

Inscrierile sunt deschise.

REZERVARI

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Scrie un comentariu