ARTICOL

O viață interioară mai bună printr-un mindset mai pozitiv

Map Unavailable

Data/Interval orar
30/05/2020
10:30 AM - 1:00 PM

Categorii


Traversam o perioadă aparte. Anxietate, speranțe incerte, temerile, dificultăți de tot felul. Sunt unii care se descurcă bine navigând în aceste ape tulburi, alții care și-au pierdut somnul și poate și sănătatea, pradă anxietăților.

Deviza mea interioară a fost mereu-e loc de mai bine. Arde în mine ca un foc. E loc de mai bine. Mult mai bine și noi nici curaj să visăm cu ochii deschiși nu avem.

Lumea exterioară este o reflecție a lumii interioare, la nivel colectiv.  Nu există o singură lume. Sunt lumi în lumi. Povești în povești, în ramă. Orice schimbare în bine a propriei lumi interioare, generează modificări subtile puternice în lumea exterioară. A propriei ființe și a noastră, a tuturor, căci suntem interconectați.

Mintea noastră este iadul ori raiul nostru. Ce poveste diferită ne-am putea spune? Ce s-ar schimba? Cine pot deveni și CUM, mai ales CUM? De ce am nevoie? Unde pot găsi mai multă vitalitate, mai multă determinare, mai multă energie? La ce se referă igiena emoțională?

 

Workshop-ul vine să răspundă la întrebarea CUM. Îmi doresc să fie o transfuzie de energie, un cocktail întăritor și energizant.

Cum să îmi mențin un tonus psihic bun?
Cum să găsesc forța să văd partea plină a paharului?
Cum să înlocuiesc gândirea negativă cu una pozitivă?
Cum să mă pregătesc pentru o viață bună, o viață în care debordez de energie și în care armonia și orientarea spre lucruri pozitive să predomine ?
E sănătos pentru mine să gândesc numai și numai pozitiv?

Workshop-ul se derulează online.

Cum rezervi locul:

  1. completează câmpurile de mai jos
  2. efectuează plata-65 LEI, (donație sugerată) în contul RO42INGB0000999900682162, deschis pe numele Andreea Burdalescu sau via Revolut (0741514534)
  3. vei primi mail cu informațiile necesare accesării platformei online
  4. după workshop, vei primi pe mail resurse suplimentare- bibliografie, prezentarea ppt etc.
  5. workshop-ul se poate prelungi, ca durată, în funcție de deschiderea participanților. Pregătiți întrebările, mă vor ajuta mult să ofer informație folositoare.

Să ne vedem cu bine!

Toate gândurile bune!

andreea

REZERVARI

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.

Scrie un comentariu