ARTICOL

Puterea unui kit de prim ajutor emoțional

Map Unavailable

Data/Interval orar
27/04/2023
6:30 PM - 8:30 PM

Categorii


 

La ce te gândești când auzi igienă emoțională? Ce imagini vezi?

Ce face și cum face cineva care are o igienă emoțională bună?

Experimentăm răni emoționale mult mai des decât răni fizice. La fel ca cele fizice, „zgârieturile și tăieturile emoționale”, cum le zice psih. Gary Winch se pot agrava dacă nu le tratăm la timp. Devin rupturi, se infectează și interferează mediu spre sever cu funcționarea noastră în lume.

De-a lungul vietii noi toți experimentam aceste stări-descurajare, respingere, vinovătie, rusine, neputință, lipsa de chef , singurătate, comparație negativă, lipsa echilibrului, excese, sedare cu filme, procrastinare, fast food, alcool, dulciuri etc. E în regulă, dacă le simțim pe perioade scurte. Aceste stări vin și cu daruri de care avem nevoie.

Dacă nu avem însă o igienă emoțională eficientă, aceste stări se extind si încep să afecteze bunul mers al vieții. Se adâncesc, se măresc, înghițind arii tot mai mari din vietile noastre. Ne vom consuma energia luptând să le mascăm, să facem față zilelor pline și solicitante…Vom pierde energie, vom pierde teren, vom pierde bucuria de a trăi și de a savura viața.

In acest atelier vorbim despre igiena emoțională, despre emoții, despre trusa de prim ajutor emoțional-cum se alcătuiește și cum se folosește, despre povestile pe care ni le spunem si despre echilibru.

 

Ne vedem pe zoom pe 27.04. 2023, ora 18.30

Cum rezervi un loc:

  1. completează câmpurile de mai jos
  2. efectuează plata (60 lei) în contul PFA RO25INGB0000999903030741 (rog trimite datele de facturare pe andreea@focuspeinima.ro) sau via Revolut (revolut.me/andreesrh)
  3. vei primi pe e-mail validarea rezervării, link-ul zoom și un reminder cu o zi înainte.
  4. vei primi cadou pe e-mail, după efectuarea plătii, materialul de lucru interior Picuri de lumină. 33 de exercitii interioare

REZERVARI

Rezervarile sunt inchise pentru acest eveniment.